Espressolab

ÇEKİRDEKLERİMİZİN YOLCULUĞU YENİ AMBALAJINDA DEVAM EDİYOR

Pandemi sonrası yapılan araştırmalarda pandemi boyunca evlerinde kalmak zorunda olan insanların ferah ve beyaz tonların hakim olduğu ortamları tercih ettikleri gözlemlendi. Espressolab olarak kurulduğumuzdan beri siyah ve gri konsepte sahip olan mağazalarımızın yerini yeni mağazalarımızda pandemide bunalmış olan misafirlerimizin kendilerini daha iyi hissedecekleri ve mutlu olacakları ahşap ve beyaz tonlarına geçiş yaptık.  Yenilenen mağaza dekorasyonumuzla birlikte, tasarımlarımızda yeni bir kahve yolculuğuna da merhaba diyoruz. İlk olarak kahve paketlerimizi yeniledik ve yeni kahve paketlerimiz espressolab.com’da ve mağazalarımızda yerlerini almaya başladı bile.

 

Kahve çekirdeği paketlerimizde heritage tasarımlara dönüş yaparak kraft paketleri tercih ettik. Mağazalarımızda rafta sergilediğimiz kahve paketlerimiz böylelikle yeni ahşap-beyaz konsepte uyumlu bir görünüme sahip oldu. Kahve doğru tarımın yapıldığı bir alanda yetiştirilen ve kavurma, saklama ve demleme için en yüksek standartları karşılayan çekirdeklere dayanmaktadır. Her bir bölgeden özel olarak seçilmiş ve sizin için taze bir şekilde kavrulup, yeni kraft ambalajında paketlenmiş kahvelerimizle ile kahvenin tazeliğini daha fazla koruyoruz.

 

Her zaman nitelikli bir kahve sunmaya özen gösterirken aynı zamanda kahve çekirdeği yetiştiricilerimizi de ön planda tutmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda bir önceki kutu tasarımlarımızda olduğu gibi, yeni kraft kahve paketlerimizde de doğaya ve kahve sektörüne duyarlı üreticilerimizin fotoğraflarına tekrar yer verdik.